Εικόνα του 1951
Εικόνα του 1951
Εικόνα του 1975
Εικόνα του 1975
Η ιστορία μας
Μέσα σε αυτό το μικρό μαγαζί, στην καρδιά της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, θυμάμαι τον παππού μου τον Γιάννη, να φτιάχνει με μεράκι τα παπούτσια και τα σανδάλια των κατοίκων  της γειτονιάς. Και κάπως έτσι ξεκίνησε η οικογενειακή μας επιχείρηση που πλέον μετράει 75 χρόνια ζωής! Εκεί μέσα μεγάλωσα κι εγώ και θέλησα να συνεχίσω με αγάπη, ένα από τα παραδοσιακότερα ελληνικά επαγγέλματα, αυτό του σανδαλοποιού.

Σήμερα, ως η τρίτη πλέον γενιά της οικογένειας, προσπάθησα να συνδυάσω την παραδοσιακή τέχνη του δέρματος μαζί με τις νέες τάσεις της μόδας έτσι ώστε η επιχείρηση μας να ανταποκρίνεται στη σύγχρονη ζωή, πάντα όμως με κύριο άξονα «το χειροποίητο».

Έτσι στο κατάστημα μας που βρίσκεται στη πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, μπορείτε μεταξύ άλλων να διαλέξετε χειροποίητα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά δερμάτινα σανδάλια μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων, χειροποίητες δερμάτινες τσάντες και δερμάτινα σακίδια για όλα τα στυλ.

Επίσης έχετε την δυνατότητα να μας δώσετε την δική σας ιδέα, για οποιοδήποτε σχέδιο και συνδυασμό χρωμάτων, κι εμείς μέσα σε λίγες ώρες να σας δημιουργήσουμε κάτι αποκλειστικά δικό σας!